شرکتهای پشتیبانی شبکه نقش بسیار مهمی در حفظ و بهبود عملکرد و امنیت شبکههای کامپیوتری دارند. اما انتخاب یک شرکت پشتیبانی شبکه موثر و قابل اعتماد میتواند چالشی باشد. در این مطلب، به بررسی خصوصیات و ویژگیهای یک شرکت پشتیبانی شبکه حرفهای به طور خلاصه میپردازیم. این خصوصیات شامل تخصص و تجربه، قابلیت پاسخگویی سریع، امنیت، انعطافپذیری، رضایت مشتری، مشاوره و قیمتگذاری مناسب است.
1) تخصص و تجربه:
– تیم متخصص:
شرکت پشتیبانی شبکه باید تیمی از متخصصان و تکنسینهای مجرب را در اختیار داشته باشد که توانایی حل مشکلات پیچیده شبکه را داشته باشند که این امر فقط با گذراندن دوره های تئوری محقق نخواهد شد و نیازمند تجربه عملی می باشد.
– صنعت و عمق تخصص:
شرکت باید تخصص و تجربه قابل قبولی در حوزه پشتیبانی شبکه داشته باشد و با استانداردها و فناوریهای جدید در زمینه شبکه کاملا مسلط بوده و اینطور نباشد که با کسب و کار شما بخواهد تجربه کسب کند! همچنین باید مداوم خود را با تکنولوژی های جدید بروز نماید.
2) قابلیت پاسخگویی سریع:
– زمان پاسخ:
شرکت باید قابلیت ارائه پاسخ سریع به مشکلات و درخواستهای فنی را داشته باشد تا از توقف فعالیتهای شبکه و افت عملکرد جلوگیری شود.
– سرویس کامل : شرکت باید در تمام روزهای هفته قابلیت ارائه خدمات پشتیبانی را داشته باشد. و حتی در صورت عدم حضور کارشناس مرتبط، کارشناس جایگزین مسئولیت را بر عهده داشته باشد.
3) امنیت:
– حفظ اطلاعات:
شرکت باید تدابیر امنیتی مناسب را برای حفظ اطلاعات مشتریان و جلوگیری از نفوذهای امنیتی اتخاذ کند.
– آگاهی از تهدیدات:
شرکت باید با تهدیدات امنیتی جدید و روشهای حملات به شبکه آشنا بوده و اقدامات لازم را برای پیشگیری از آنها انجام دهد.
4) انعطافپذیری:
– سازگاری با فناوریهای جدید:
شرکت باید قابلیت سازگاری با فناوریهای جدید و بهروزرسانیها را داشته باشد تا شبکه را بهبود بخشد و از تکنولوژیهای نوین بهرهبرداری کند. این امر در تمامی مشاغل وجود دارد ولی زمینه فعالیت کامپیوتر که مسبب این پیشرفت ها و تغییرات می باشد ، سرعت تغییرات چیزی فراتر از سایر حرفه ها هست.
– پیشبینی نیازها: شرکت باید توانایی پیشبینی نیازهای شبکه و ارائه راهکارهای مناسب را داشته باشد تا از افت عملکرد و چابکی شبکه را همراه داشته باشد.
5) رضایت مشتری:
– ارائه خدمات با کیفیت:
شرکت باید خدماتی با کیفیت بالا و کاملا رقابتی یا خاص خود را ارائه دهند. بدین معنا که سرویس ها و خدماتی را که دیگران در ارائه آن ناتوان هستند مهارت کافی داشته تا بتواند جلب رضایت مشتریان را به همراه داشته باشد.
– ارتباط و ارائه گزارشات: شرکت باید در ارتباط مداوم با مشتریان باشد و گزارشاتی را ارائه دهد تا مشتریان از عملکرد کارشناسان، مشکلات کاربران، وضعیت شبکهو سرور ها مطلع شوند.
6) مشاوره:
-مشاوره در نیاز های شبکه:
بررسی مداوم شبکه و بررسی نیاز ها و ارائه مشاوره جهت بهبود و یا حالت استیبل شبکه از وظایف شرکت پشتیبانی می باشد.
مشاوره در خرید تجهیزات:
مشاوره شرکت برای خرید تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری کارفرما از وظایف اصلی پشتیبانی می باشد تا سرمایه و وقت کارفرما هدر نرود و با بیشترین راندمان بتواند بهره برداری را انجام دهد.
7) قیمتگذاری مناسب:
– تعادل قیمت و کیفیت:
شرکت باید قیمتگذاری را بهگونهای انجام دهد که با کیفیت خدمات ارائه شده سازگار باشد. در واقع معنای قیمت رقابتی در اینجا مشخص می گردد. زمانی که کاهش قیمت همراه با کاهش کیفیت باشد هیچ ارزشی نداشته و حتی نکات منفی بسیاری را همراه خواهد داشت و برعکس زمانی که کیفیت و قیمت در یک راستای منطقی قرار گیرند نتیجه عالی خواهد بود.
– شفافیت در قیمتگذاری:
شرکت باید قیمتها را بهصورت شفاف و به دور از اطلاعات فنی غیر قابل فهم ارائه دهد. زمانی که صورت حساب صادر می گردد باید موارد کاملا قابل استعلام باشند تا کارفرما با خیال آسوده اقدام به خرید کالا یا خدمات نماید.
نتیجهگیری:
انتخاب یک شرکت پشتیبانی شبکه حرفهای بسیار مهم است. با توجه به خصوصیات و ویژگیهای مطرح شده از جمله تخصص و تجربه، قابلیت پاسخگویی سریع، امنیت، انعطافپذیری، رضایت مشتری و قیمتگذاری مناسب، میتوانید انتخاب بهتری برای پشتیبانی شبکه خود داشته باشید. این خصوصیات به شما کمک میکنند تا از عملکرد بهتر و امنیت بیشتر شبکه خود لذت ببرید و از خدمات حرفهای شرکت پشتیبانی شبکه استفاده کنیدط